A három legnépszerűbb kávégépünk rendezvényekre

Tagadhatatlan, hogy elfogultak vagyunk a JURA kávégépekkel kapcsolatban. Hogy miért? Mert profik, gyönyörűek, baromira egyszerűen kezelhetők, és elképesztően finom kávét készítenek. És ez nyilván nem utolsó szempont, ha céges rendezvényről van szó, konferenciáról, vagy esküvőről, hisz a vendégek nagy többsége biztosan kávézik majd, és nem mindegy, hogy azt milyen minőségben kapja. Egy modern és esztétikus kávégép nagyot tud emelni bármilyen rendezvény színvonalán. Lehet, hogy a vendéged elveszíti a céges névjegykártyádat, de ha egy felejthetetlen kávéban volt része, akkor biztosan emlékezni fog rád.
Hogy milyen kávégépet ajánlunk az sok szemponttól függ. A legfontosabb persze a rendezvény mérete, hisz nem mindegy, hogy 50, 100, vagy akár 300 fős az esemény. Másik szempont, hogy a megrendelő milyen kávéval kényeztetné a vendégeit: espresso, hosszú kávé, vagy esetleg cappuccinot vagy latte macchiatot is szeretne.


Mindenre van megoldás, és mindenre van legjobb választás. A három legnépszerűbb kávégépünket azért szeretik , mert nem kell hozzá más, csak a 220 volt, és egy gombnyomásra kész a kávé. A kávégépek között kávéválasztékban és kapacitásban van különbség.
JURA WE8 – a különleges kávék imádóinak
A Jura WE8 modellje 12 féle kávékülönlegességet tud elkészíteni a legjobb kávéházakhoz hasonló minőségben. Ez egy elképesztően elegáns, profi kávégép, 3 literes víztartállyal és 500 grammos kávébabtartállyal felszerelve. A zacctartályt elegendő 25 kávénként üríteni, így tökéletes választás kisebb létszámú rendezvényekre.
Az Aroma G6 őrlő 6 különböző fokozatba állítható, s minden kávéfőzésnél frissen és gyorsan őrli meg a kávészemeket, tökéletesen megőrizve a kávé aromáját. TFT kijelzővel és One Touch funkciójával ellátott, így egy latte macchiato vagy flat white elkészítése sem nagy kunszt, és pár másodperc alatt ott landol a vendég csészéjében, mert a tejhabot nem kell külön elkészíteni.
A JURA WE8 modellen nagyon sok dolog személyre szabható: a kávé erősségén és a víz mennyiségén a kávé elkészítése közben is lehet változtatni, de van lehetőség egyes kávék előtérbe helyezésére vagy tiltására is, és bizonyos billentyűkombinációk segítségével a beállítási lehetőségek elérhetősége is állítható vagy letiltható.
JURA X9 – az önkiszolgáló területek sztárja
A Jura X9 modellje több mint 20 féle kávé elkészítésére képes, és 10 kávéspecialitáshoz külön gomb társítható, ezért a nagy kávéválaszték ellenére gyerekjáték a használata.
A kávéadagoló állítható, az elegáns kávébabtartályok félig átlátszó anyagból készültek, és egyenként 650 gramm kávé befogadására képesek.
Két nagy teljesítményű kúpos őrlője van, ami azért teszi még szerethetőbbé, mert így a vendégnek lehetősége van nem csak a kávéspecialitások, de a kávébabok közül is választani. Ez a modell már komolyabb kapacitással rendelkezik, napi 150 bögre kávé elkészítésére képes, így nagyobb rendezvényekre szuper.
JURA X6 – a fekete kávé szakértője
Ha csak fekete kávéra és két különböző hőmérsékletű teavízre van szükségünk, a Jura X6 tökéletes választás. 500 grammos kávétartálya van, szabályozható az őrlési mennyiség, és a vendég 10 különböző kávéerősség közül választhat.
Átlátható és könnyen kezelhető vezérlőegysége van: nagy méretű vezérlőgombok, színes TFT kijelző, amin a kávéspecialitások elhelyezkedése tetszés szerint átrendezhető. Ez egy nagy kapacitású kávégép 5 literes víztartállyal, szintén Aroma G3 őrlőfejjel, mely a JURA-tól megszokott minőségben, frissen, gyorsan, precízen őrli a kávébabot, így garantált a tökéletes ízélmény.
A Pulse Extraction Process technológia a Jura egyedülálló fejlesztése, ami az optimális kivonatolási időt szavatolja, így a rövid kávéspecialitásoknál, mint az espresso és ristretto, igazi ízrobbanást tapasztalhatunk.
Szóval igen, valóban elfogultak vagyunk, mivel mindhárom JURA kávégép modell igazán profi a maga területén, de ezt a megrendelőink is visszaigazolják, amint megkóstolják a kávénkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.