kavegep-berles-budapest-akcio-jpg-02

Egy komolyabb kávégépet nem csupán megvásárolni drága, de karbantartani és javíttatni is. A komolyabb alatt a többszázezer forint, vagy akár a több millió forint értékű gépekre gondolunk. Igaz ez akkor is, ha hosszú távú irodai használatra kell (mert nem árt, ha az a gép megbízható), vagy rövid időre van rá szükség, például egy rendezvényen (mert bírnia kell a tempót). De akárhogyan is legyen, egy házi kávéfőző, bármilyen jó és megbízható is, nem arra találták ki, hogy ekkora terhelés mellett is jól szerepeljen.

Ekkor jövünk a képbe mi. Hogy miért van ránk szükség, és miben tudunk jobbat, többet nyújtani, megpróbáltuk összeszedni e – tőlünk szokatlanul hosszú – cikk keretein belül.

A piacon fellelhető legjobb kávégépekkel dolgozunk

A kávégépek piacán van egy csomó jó márka, ami izgalmas választékban készít nagyon finom kávékat. De nem mindegyik alkalmas arra, hogy 20, 50 vagy akár több száz adag kávét készítsen el nap mint nap. Mi irodai és vendéglátóipari gépeket használunk, itt fontos a megbízhatóság, a teherbírás, és a garantált minőség, hogy aszázadik kávé is ugyanolyan finom legyen, mint az első. Ezért választottuk a JURA márkát, de ezen belül is csak azokkal a modellekkel dolgozunk, amik megfelelnek az elvárásainknak.

Miért a JURA?

Svájci gyártó, több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik. Már rég kinőtte a gyerekbetegségeit, a gépeik letisztultak, könnyen kezelhetőek, és a legmagasabb igényekkel is megbirkóznak. A kávé elkészítésének módja is teljesen más irányt vesz náluk, mint a többi gyártónál, ugyanakkor ők rengeteg erőforrást fektetnek innovációba, és ez a remek kávéfőzőik titka. Mindezek mellett a gépeik automatikus tisztító- és karbantartó programmal vannak ellátva, ezért mindig tiszta gép főzi le a kávét, aminek nem lesznek mindenféle utóízei, csak a színtiszta csodás kávé aroma.

Adagáras elszámolás, egységes ár

Ügyfeleink csak annyit fizetnek, amennyit elfogyasztottak. Minden kávégép számlálóval van ellátva, amit a partnereink is követni tudnak, ezért naprakész információval rendelkeznek az elfogyasztott kávé mennyiségéről, s így a várható költségekről is. Amit az ügyfeleink még különösen szeretnek, az azegységes ár. Ez azt jelenti, hogy fogyasztás szempontjából nincs megkülönböztetés a kávéfélék között. Mindegy, hogy melyik kávét szeretik jobban, az eszpresszót, vagy alattemacchiatot, minden kávé egységesen ugyanannyiba kerül.

Nincsenek karbantartási költségek

A kávégépeinket havi rendszerességgel karbantartjuk, tisztítjuk és fertőtlenítjük,aminek költségeit mi fizetjük, nem terheljük át az ügyfélre. De ez számunkra természetes, mert nem csak az ügyfeleink érdeke, hanem a mi érdekünk is, hogy a gépeink megbízhatóan jó minőségű kávét készítsenek. Mivel a gép a mi tulajdonunkban van, egy szakszerűtlen karbantartás kockázatos lehet számunkra ugyanúgy, mint az ügyfeleink számára, akik élvezik a kávéfőzők adottságait.

Kizárólag új, megbízható gépekkel dolgozunk

Egy agyonhasznált gép sem nem esztétikus, sem nem bizalomgerjesztő, ezért másfél-két évente le szoktuk cserélni őket. Ennek a másik oka az, hogy a kávé-, és a kávégép-trendek folyamatosan változnak, és mi szeretünk lépést tartani az új trendekkel.

Alacsony fenntartási költségek

A kávégépek esetében is igaz az, amit az autóknál tapasztalunk, hogy a fenntartási költségek egyenes arányban nőnek a gép elöregedésével. Ezek is tele vannak mozgó alkatrésszel, amikműködés közben folyamatosan kopnak, így minél öregebbek, annál több alkatrész használódik el. Ezért is szükséges a rendszeres csere, hisz sem nekünk, sem az ügyfeleinknek nem jó az, ha egy kávéfőzőtgyakran kell szervizben parkoltatni.

Meghibásodás esetén 5 munkaórán belül cseregépet biztosítunk

Persze, akár egy új autó esetében, a kávégépeknél is előfordulhat kisebb-nagyobb szervizigény. Egy esetleges meghibásodás esetén mi sosem a helyszínen végezzük el a gép javítását, hisz ez gyakran kellemetlen és felesleges koszolódással jár, ezért inkább vállaljuk, hogy 5 munkaórán belül cseregépet biztosítunk. Ha valamiért mégsem sikerül tartanunk ezt a határidőt, visszatérítjük azaktuális bérleti díjat.

Nincs hűségidő, a minimum bérleti díj 400 adag/hónap

Feleslegesnek tartjuk a hűségidőt, hisz ha az ügyfél elégedett a szolgáltatásainkkal, akkor hosszú-hosszú éveken át minket választ. Van olyan ügyfelünk, aki már 15 éve a mi gépeinkből issza az igazi olasz eszpresszót, vagy a flatwhite-ot.

Mivel nagy értékű JURA kávégépekkel dolgozunk, ezért számunkra is fontos a megtérülési idő, így a bérleti szerződésünkben egy minimum értéket határoztunk meg, ami 400 adag/hónap. Ez – havi 22 munkanappal számolva – napi 18 adagnak felel meg. Az ügyfeleink számára ez egy abszolút vállalható mennyiség, mivel egy10-15 fősiroda ezt könnyen túl is teljesíti, hisz nem csupán eszpresszót fogyaszthatnak, hanem tejes italokat is. Minőségi kávékat forgalmazunk, amik közepes koffeintartalommal rendelkeznek, így a dolgozók bátran ihatnak akár több kávét is egy nap – és szoktak is ennyit fogyasztani.

Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk

Ha minden igyekezetünk ellenére az ügyfél mégsem elégedett a szolgáltatásunkkal, visszatérítjük az aktuális hónap bérleti díját. Ez szerencsére nem igazán szokott előfordulni. Mi igyekeztünk úgy kialakítani az üzletpolitikánkat, hogy a piaci előnyünket a színvonalas szolgáltatás biztosítsa. Ebben hiszünk. Mi nem a legolcsóbbak akarunk lenni, hanem a legjobbak és a legmegbízhatóbbak.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.