Döbbenet! Sosem láthatjuk viszont kedvenc világsztárunkat a képernyőn?
Lesújtó hír járta be a világsajtót az elmúlt hetekben, miszerint sokunk nagy kedvence, Bruce Willis egy meglehetősen sanyarú betegségben, afáziában szenved.
A márciusban 67. születésnapját ünneplő színész állapotáról nem sokat lehet tudni. Az afázia görög eredetű kifejezés, amely „beszédtelenséget, beszéd nélküliséget” jelent. Nevéből adódóan olyan nyelvi zavarok összességét jelöli, amely valamiféle agyi sérülés nyomán alakul ki. A megbetegedés súlyosan befolyásolhatja a nyelvi képességeket, ami egy színész karrierjére kifejezetten tragikus hatást gyakorolhat.
Kevesebb, mint két évvel ezelőtt még a Hell Energy kávéjának reklámarca volt, a napokban mutatták be a Mike Tyson-t is szerepeltető Vendetta (2022) filmelőzetesét, de könnyedén meglehet, hogy többé már nem is láthatjuk a képernyőn?
A Soul Assasin (2022) című filmet állítólag még sikerült befejezni, de vajon milyen sors vár az olyan nevével fémjelzett alkotásokra, mint a Rosszkor, rossz helyen, a Wire Room, a White Elephant, vagy a Paradise City? És ami bennünket külön foglalkoztat, melyik sztár lesz a kávézás következő reklámarca?
Túlzott aggodalomra azért nincsen ok, ugyanis a színész felesége, Emma Heming Willis a napokban posztolt egy videót, amelyen Bruce és lányuk, Evelyn látható, amint nyolcadik születésnapja alkalmából görkorcsolyázni tanul. A videó az alábbi linken tekinthető meg.

Bruce Willis kávé

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10793835/Bruce-Willis-sweetly-holds-daughter-Evelyns-hand-takes-stab-rollerskating.html

Die Hard

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.