kavegep-berles-budapest-selena-gomez

Köztudott, hogy Britney Spears-ről lett elnevezve a The Queen of Frappucinos a Starbucks-ban. Az is köztudott, hogy a paparazzi-k számára külön kihívás volt úgy lefotózni Britney-t, hogy nincs nála kávé. Azonban vannak más celebe-ek is, akikről talán nem is gondolnád, hogy nagyon komolyan veszik a kávéfogyasztást.

  1. Ariana Grande


A Time Magazin, egy interjúban tette fel a kérdést Ariana-nak, hogy „mindig nagy adagot rendeli kávéból a kedvenc kávézójában?” Erre azt válaszolta, hogy nem néha visszafogja magát és csak a közepeset kér szója tejjel, mert ugye vegán. Még akkor is, ha a szója tejtől gyakrabban ejt meg egy kétbetűs kitérőt.

 

 2. Hugh Jackman

kavegep-berles-budapest-hugh-jackman

Jackman számára a friss kávé illata a legfontosabb emberi találmány – nyilatkozta egy interjúban.  Nem véletlen, hogy az egyik alapítója a  Laughing Man Coffee & Tea, amely cég a világon élő fiatalok taníttatásának elkötelezett híva. Olya annyira, hogy a cég haszna elsősorban a már említett nemes cél megvalósítására fordítják.

3. Jackie Chan

kavegep-berles-budapest-jackie-chan

Jackie Chan egyszer azt nyilatkozta, hogy a „a kávé olyan számomra, mint a zene, vagy a mozi, nincsenek határok. Úgyszintén egyfajta nyelv a valódi bensőm felé” – nem gondoltam volna, hogy a kung-fu legendának ilyen fennkölt gondolatai vannak a kávéról. Talán nem véletlen, hogy Kínában az egyik kávélánc alapítója és fő promótere.

4. David Lynch

 

Lynch, nem aprózza el, akármiről is legyen szó. A Twin Peaks című kultikus sorozatban, is gyakran láthattuk, ahogy élvezettel fogyaszt kávét. Tőle ered az a mondás is, hogy ”Még a rossz kávé is jobb, mintha nincs kávé.” Váltig állítja, hogy a legjobb gondolatai hátterében mindig egy jó kávé fogyasztása áll. A gimnázium első osztálya óta iszik rendszeresen kávét és erről a szenvedélyéről nem hajlandó lemondani – meg is tudjuk érteni, hogy miért.

5. Robert de Niro

kave-berles-budapest-robert-de-niro

Róla is köztudott, hogy nem csupán a filmvásznon iszik sok kávét. Saját bevallása szerint a magánéletben is gallon számra issza az energetizáló fekete nedűt.

6. David Letterman

Az ismert amerikai humorista azt találta mondani, hogy „amíg nem iszik (egy nap) kellő mennyiségű kávét, addig nincs felismerhető személyisége.” Nos, ezzel sokan vannak így. Elég csak a kávé előtti reggeli állapotra gondolni. Viszont neki ez nem csupán reggeli szükséglet, hiszen anap közben és még este is muszáj kávét innia.

7. Stacy London

 

Szintén amerikai híres stylelist, író, divat-megmondó ember, nyilatkozta, hogy „Ő nem azaz ember, aki ébredés után felkiált: ide nekem az oroszlán is! Neki szüksége van legalább 7 csésze kávéra, hogy egyáltalán ébren legyen.”

8. Selena Gomez

kavegep-berles-budapest-selena-gomez

Csupán annyit mond. Kávéét! Kávét nekem minden nap – és mi mind értjük, hogy mire is gondol a fiatal celeb.

9. Jerry Seinfeld

kavegep-berles-budapest-Comedians-in-cars-getting-coffee

Egy másik ismert amerikai humorista egyik webes sorozata a Comedians in Cars Getting Coffee címe is meglehetősen sokat mond a kávéhoz fűződő viszonyáról.

Mivel ez nálunk még weben keresztül sem érhető el, ezért kiemelném az egyik nyilatkozatát.

„Azt gondolom, hogy néha mindegyikünknek szüksége van egy kis segítségre. És a kávé valóban segít egy kicsit mindenben – a szociális életünkben, az energia szinten tartásában. Nem tudom mit csináljak most, nem tudom hol is kezdjem a napom, nem tudom hogyan vészeljem át a délutánt és nem tudom, hogyan tartsam fent a figyelmem, … – ezekben mind segít a kávé.  ”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.